New
AMACASA AMMONIACA PROFUMATA solutie de amoniac p. gospodarie, 2000 ML.
AMACASA AMMONIACA PROFUMATA solutie de amoniac p. gospodarie, 2000 ML.

AMACASA AMMONIACA PROFUMATA solutie de amoniac p. gospodarie, 2000 ML.

79 lei

în Chișinău este
în Moldova nu este

Descriere

AMACASA AMMONIACA PROFUMATA solutie de amoniac p. gospodarie, 2000 ML.

7 utilizari ale amoniacului pe care probabil nu le stiai:

1 Reda stralucirea obiectelor din cristal. Adauga cateva picaturi de amoniac in 2 cani de apa apoi, cu o carpa moale, aplica solutia pe obiectele din cristal. Clateste apoi vasele si sterge-le cu o carpa moale si uscata. Ai sa vezi ca paharele si vazele din cristal vor straluci din nou.

2 Alunga fluturii din bucatarie. Ti se intampla adesea ca malaiul, faina si alte ingrediente sa faca fluturi sau gargarite? Ei bine, in cazul acesta faci o solutie dintr-o jumatate de cana de amoniac si 1 litru de apa, apoi speli sertarele si rafturile din camara si dulapuri cu aceasta solutie. Nu uita sa lasi sertarele si usile deschise, pentru a se aerisi bine dulapurile.

3 Indeparteaza depunerile de sapun si grasime. Faci o solutie din 4 litri de apa fierbinte si o lingura de amoniac, apoi freci bine chiuveta, cada si alte obiecte din portelan. La final clateste bine cu multa apa, ca sa indepartezi tot amoniacul.

4 Curata bijuteriile din aur si argint. Toarna intr-un vas o casa de apa calda si o jumatate de cana de amoniac, dupa care scufunda bijuteriile din aur sau argint in aceasta solutie, timp de 15 minute. Apoi scoate bijuteriile, sterge-le cu o carpa uscata si lasa-le sa se usuce.

5 Curata tapiteria si covoarele. Faci o solutie din 2 litri de apa calda si o cana de amoniac, apoi freci tapiteria si covorul cu un burete inmuiat in aceasta solutie.

6 Curata pantofii albi de sport. Faci o solutie formata din apa si amoniac, in parti egale, si freci pantofii albi de sport cu o carpa inmuiata in aceasta solutie.

7 Te scapa de mucegai. Ai nevoie sa amesteci in 4 litri de apa urmatoarele ingrediente: 1 cana de amoniac, ¼ cana de bicarbonat de sodiu si ½ cana de otet. Inmoaie un burete in aceasta solutie si freaca zonele afectate de mucegai. Neaparat trebuie sa folosesti o manusa de menaj pentru aceasta operatiune.

Alte utilizari gasiti aici - http://help-full.blogspot.com/2011/06/20-de-utilizari-ale-amoniacului.html

Made in Italy

Produse similare
new
Solutie Pete Smacchio Tutto 400 ml
Solutie pentru indepartarea petelor Smacchio Tutto spray, 500 ml
new
-18%
Omino Bianco LANA aditiv inalbitor/contra petelor de pe lina, bumbac si matase, 10 pliculete
Solutie curatare concentrata, inalbitor cu clor Lyso Form Candeggina Classica 2,5 l
-13%
Solutie contra petelor Omino Bianco, 500 ml
new
CHANTECLAIR COLLI & POLSINI EXTRA POWER contra petelor de pe gulere si mansete, 500 ml