COLORERIA ITALIANA BLU JEANS vopsea pentru materiale textile culoare Jeans, 350 g

Cod produs: 8015100571963
197.95 lei

în Chișinău este
în Moldova nu este

Descriere

Coloreria Italiana pentru vopsirea produselor textile folosind masina de spalat.

Vopsirea tesaturilor cu ajutorul „Coloreria Italiana” necesita operatiuni simple de colorare si reinnoire a hainelor, dar nu numai. Va puteti distra de minune in schimbarea culorilor perdelelor, canapelelor, cearceafurilor, fetelor de masa, prosoapelor etc. Trebuie doar sa fiti creativi! Descoperiti placerea de a purta haine cu o culoare noua sau schimbarea culorii canapelei dvs.

De ce sa nu existe si o a doua varianta insa? Incearca sa o vopsesti si sa ii dai o noua viata. Improspateaza-ti acum, garderoba cu noua vopsea Coloreria Italiana!

Coloreria Italiana este o explozie de culori !

Colorantul ideal pentru vopsirea produselor textile din fibre naturale: bumbac, in, matase, vascoza si jeans.

Rezultatul depinde de:

  1. Culoarea originala a articolului de colorat: tesaturile albe sau neutre absorb mai usor culoarea aleasa. Pentru a obtine nuanta dorita, in cazul unei tesaturi de culoare inchisa, este necesara mai intai decolorarea articolului (se recomanda utilizarea inalbitorului Decolorante Coloreria Italiana);
  2. Greutatea articolului cand este uscat: cu cat este mai mare greutatea articolului de vopsit, cu atat scade intensitatea culorii finale .
  3. Compozitia tesaturii (bumbac 100%, bumbac mixt, in 100%): tesaturile mixte pot fi vopsite, insa culoarea finala rezultata va fi mai deschisa.

TABEL GREUTATE PRODUSE TEXTILE

tricouaprox 150gpulover din bumbacaprox. 400g
camasaaprox 200gcearceaf simpluaprox 500g
rochieaprox 600gcearceaf dubluaprox 850g
fustaaprox 350gfata de pernaaprox 150g
pantalon barbataprox 400gprosopaprox 200g
jeansaprox 600gpanzaaprox 400g

Un pachet de colorant poate fi folosit pentru pana la 600 g de material (de ex. o pereche de jeans, un prosop de baie, un cearceaf mare), pentru culori/nuante intense si de pana la 1,2 kg de material (de ex. o pilota pat dublu) culori/nuante mai putin intense.

Aveti nevoie de: 1 pachet de Coloreria italiana, 1 foarfeca, 1 pereche manusi menaj - vopsirea se face EXCLUSIV in masina de spalat respectand pasii:

  1. Se spala materialul intr-un ciclu complet, chiar daca tesatura este noua, pentru a elimina petele existente sau solutiile utilizate la finisare si care nu sunt intotdeauna vizibile.
  2. Folosind manusi menaj, goliti intregul continut al ambalajului DIRECT in cuva masinii de spalat, urmarind ca aceasta sa nu se aglomereze si ca aceasta sa patrunda foarte bine prin gauri.
  3. Puneti tesaturile umede, spalate anterior si bine stoarse in cuva.
  4. Efectuati un ciclu complet de spalare la 40°C, FARA prespalare - nu utilizati programe pentru cantitati reduse sau economice energetic / apa.
  5. La finalizarea acestuia efectuati un nou ciclu complet de bumbac la 40 ° C la care adaugati detergent.
  6. Se scoate tesatura din masina de spalat si se pune la uscat, departe de surse de caldura sau razele directe ale soarelui.

ATENTIE!

Nu pot fi vopsite tesaturi din fibre acrilice, polyester sau poliamida , microfibra, elastan , tesaturi impermeabile sau cele cu simbolul care interzice spalarea in apa.

Coloreria Italiana poate fi folosita cu orice marca de masini de spalat (cu exceptia altor indicatii ale producatorului) si NU afecteaza masina de spalat si nu are efecte asupra spalarilor succesive, eventualele urme de vopsea fiind inlaturate efectuand un ciclu de spalare cu un pic de detergent, fara incarcatura, la 60°C.

Made in Italy


Produse similare
new
Vopsea Coloreria Italiana Blu Note pentru materiale textile, culoare Albastru inchis, 350 g
Vanish Oxi Action White pudră, 1 kg
Solutie pentru indepartarea petelor Vanish Oxi Action Lichid Roz, 1880 ml
new
Coloreria Italiana NERO INTENSO vopsea pentru materiale textile, culoare Negru, 350 g
Coloreria Italiana Bordeaux Avvolgente vopsea pentru materiale textile, culoare Bordeaux Inchis, 350 g