FINISH sare specială pentru masina de spălat vase, 1Kg

Cod produs: 8000580203329
58.95 lei

în Chișinău este
în Moldova nu este

Descriere

Sare specială pentru masina de spălat vase Finish -  PROTECTIE SUPERIOARA a masinii de spălat vase

O protectie de cel putin 2 ori mai buna impotriva depunerilor de calcar din masina de spalat vase cand se foloseste acest produs cu detergent Finish fata de folosirea detergentului Finish singur.
Dedurizeaza apa, ajuta la prevenirea depunerilor de calcar si a aparitiei petelor de apa. 

Apa dura duce la depunerea calcarului in locuri greu accesibile, ceea ce poate scadea rapid eficienta masinii dvs. de spalat vase. Finish Sare ofera 100% Protectie superioara a masinii* datorita dedurizarii apei si prevenirii depunerilor de calcar pentru a proteja masina dvs. de spalat vase. Impiedica si acumularea petelor si urmelor de apa pe vasele si paharele dvs. Important: Finish Sare este creata special pentru masina dvs. de spalat vase, avand o puritate de 99%. Alte saruri pot contine impuritati ce va pot strica masina de spalat vase. 

Instructiuni de utilizare: Umpleti rezervorul cu sare, conform instructiunilor producatorului. Pentru cele mai bune rezultate, verificati des nivelul sarii si mentineti rezervorul plin cu Finish Sare. Este recomandata mai ales daca locuiti intr-o zona cu apa dura.

Caracteristici
Specificații principale
Producator
Italia
Produse similare
Clătitor pentru mașina de spălat vase, W5 1000ml
new
Odorizant pentru masina de spălat vase Pril Deodorante, 60spalari
Soluție pentru curățat mașina de spălat vase Finish, 250ml
new
Soluție pentru îngrijirea mașinii de spălat vase Pril, 250 ml