Pastă de dinți Biorepair Total Protective Repair, 75 ml

Cod produs: 8017331048429
94.95 lei
Cantitatea

în Chișinău este
în Moldova nu este

Descriere

Repara suprafața smalțului dentar, protejând sănătatea naturală a dinților împotriva apariției plăcii, tartrului, cariilor și a eroziunii acide.

Biorepair® fost creată în colaborare cu LEBSC (Laboratory of Environmental and Biological Structural Chemistry), Universitatea din Bologna, Italia.

Care sunt cauzele pierderii luminozității smalțului dentar?

În fiecare zi dinții noștrii sunt supuși uzurii și deteriorării ca rezultat al periajului și din acizii din mâncare și băuturi. Acest fapt duce la zgârieturi mici, invizibile în care placă, pigmenții și bacteriile se pot forma în timp, deseori ducând la probleme serioase cum ar fi cariile dentare, deteriorarea dinților și pierderea luminozității.

De ce poate Biorepair  să repare smalțul dentar?

Smalțul dentar și dentină nu se pot regenera întrucât nu au celule; prin urmare orice deteriorare este ireversibilă. Biorepair® este prima pastă de dinți pe bază de microRepair®, particule biomimetice care pot pătrunde în crăpăturile mici ale smalțului și dentinei, legate chimic reparând micro-abraziuni. Utilizată zilnic, lupta împotriva atacurilor acizilor și bacteriilor, apărându-le de apariția plăcii, tartrului și cariilor.

Ce sunt particulele microRepair?

Particule alcătuite din hidroxiapatită biomimetică, care are o compoziție similară cu cea a smalțului dentar. Acest lucru înseamnă că și microrepair® are proprietăți biomimetice fapt ce permite ca aceste micro-particule să se integreze în smalțul dentar și dentină, având efect remineralizând și reparator. Biorepair® pastă de dinți pentru albire are o concentrație de 15% de microRepair. 

Important: Lipsa fluorului permite chiar și copiilor sub 6 ani folosirea pastei de dinți, fără a fi necesară supravegherea adulților. Particulele de microRepair determină o remineralizare optimă a smalțului dentar și a dentinei. 

Caracteristici
Specificații principale
Producator
Italia
Tipuri de paste de dinti
Pentru dinți sensibili, Pentru copii, Pe bază naturală, Cu efect anti-tartru
Produse similare
new
Pasta de dinți Pearl Drops Tea & Coffee, 50ml
Pasta pentru dinti sensibili Biorepair Fast Sensitive Repair, 75 ml
Pasta de dinți Colgate Max White Optic, 75 ml
new
Blanx Sbiancantepastă de dinți cu efect de înălbire, 75ml